Καλως ήλθατε στην ιστοσελίδα του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΘΡΑΚΗΣ

Ο Προπονητής πρέπει να μοιράζεται την επαγγελματική του γνώση με τους συναδέλφους του, ειδικά με τη νεότερη γενιά και ειδικότερα όταν καλείται να το πράξει (π.χ. επαγγελματικές διασκέψεις, συγγραφή άρθρων,δημοσίευση στη σελίδα του συνδέσμου,κ.λπ.).
Εδώ μπορείτε να βρείτε γενικά και ειδικά θέματα που αφορούν τον προπονητή, να ενημερωθείτε για τα νέα της Ο.Π.Π.Ε. και τις δραστηριότητες του συνδέσμου μας.


ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ !!!

14 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ 7-11-2011 ΩΡΑ 19:30

Με μεγάλη επιτυχία έγινε το 14  Σεμινάριο του Συνδέσμου με 120 Συμμετοχές προπονητών από ανατολική Μακεδονία και Θράκη με  θέμα :
<< φυσική κατάσταση ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή >> με εισηγητή   τον Κκ Γκότση Παύλο  





































Σχολές Προπονητών


Αναθεωρητικές σχολές διπλωμάτων προπονητών ΓΓΑ – ΕΠΟ

Μετά την ολοκλήρωση των προγραμματισμένων Σχολών αναθεώρησης παλιών διπλωμάτων προπονητών ΓΓΑ – ΕΠΟ (πριν από το 1998), που θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη (23-25/11/2011), στην Καρδίτσα (7-9/12/2011) και στο Ρέθυμνο (14-16/1/2012) θα προγραμματισθούν ακόμη δύο, οι οποίες θα ανακοινωθούν έγκαιρα στο epo.gr και θα πραγματοποιηθούν μέχρι τον Ιούλιο του 2012.
Με την πραγματοποίηση αυτών των σχολών ολοκληρώνεται το  πρόγραμμα αναθεώρησης παλιών διπλωμάτων ΓΓΑ – ΕΠΟ. Οι κάτοχοι τέτοιων διπλωμάτων, που είχαν την υποχρέωση αλλά δεν παρακολούθησαν καμία σχολή δε θα έχουν το δικαίωμα να αποκτήσουν ταυτότητα προπονητήκαι δελτίο πιστοποίησης και κατά συνέπεια τα ονόματά τους δε θα αναρτηθούν στο epo.gr.

Εγκύκλιος ΕΠΟ για την έκδοση ταυτότητας προπονητή
περιόδου 2011-2012
 
 
ΘΕΜΑ:  Έκδοση 1. ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ 2.  ΔΕΛΤΙΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ 
 
 
Κύριε Πρόεδρε,
 
Ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2011-2012 και όσον αφορά την έκδοση της Ταυτότητας προπονητή και του Δελτίου Πιστοποίησης προπονητή, κάνουμε γνωστά τα ακόλουθα:
 
1) Στις ΠΑΕ,ΤΑΠ επαγγελματικών κατηγοριών και σωματεία Δ΄ Εθνικής κατηγορίας, πανελλήνια και περιφερειακά πρωταθλήματα Γυναικών και  Σάλας καθώς και στις Μικτές ομάδες των Ενώσεων και τα σωματεία Α΄,Β΄,Γ΄ τοπικών κατηγοριών προσλαμβάνονται υποχρεωτικά προπονητές κάτοχοι διπλώματος Ε.Π.Ο.
 


Λεπτομέρειες στην σελίδα της Ε.Π.Ο. http://www.epo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=121&Itemid=123


























































αθλητική ψυχολογία