Καλως ήλθατε στην ιστοσελίδα του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΘΡΑΚΗΣ

Ο Προπονητής πρέπει να μοιράζεται την επαγγελματική του γνώση με τους συναδέλφους του, ειδικά με τη νεότερη γενιά και ειδικότερα όταν καλείται να το πράξει (π.χ. επαγγελματικές διασκέψεις, συγγραφή άρθρων,δημοσίευση στη σελίδα του συνδέσμου,κ.λπ.).
Εδώ μπορείτε να βρείτε γενικά και ειδικά θέματα που αφορούν τον προπονητή, να ενημερωθείτε για τα νέα της Ο.Π.Π.Ε. και τις δραστηριότητες του συνδέσμου μας.


ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ !!!

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το σεμινάριο προπονητικής με εισηγητή τον Ραζβάν Λουτσέσκου

Το απόγευμα της Δευτέρας στο συνεδριακό χώρο του Le Chalet πραγματοποιήθηκε σεμινάριο προπονητικής με κύριο ομιλητή τον προπονητή της SKODA ΞΑΝΘΗ Ραζβάν Λουτσέσκου. Η συνδιοργάνωση του Συνδέσμου Πτυχιούχων Προπονητών Ξάνθης με την ΕΠΣ Ξάνθης και την συμβολή της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ήταν απόλυτα πετυχημένη. Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από ανθρώπους του ποδοσφαίρου, είτε γνωστούς στο ευρύ κοινό, είτε πιο νεαρούς που θέλουν να ακολουθήσουν τον τομέα της προπονητικής.
Μετά το καλωσόρισμα του Προέδρου του Συνδέσμου Προπονητών Γιώργου Λάππα, τον λόγο πήραν κατά σειρά ο κ. Δελημπαλτάς, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Γιώργος Πανίδης και ο team manager της SKODA ΞΑΝΘΗ Γιώργος Κασναφέρης στο εισαγωγικό μέρος του σεμιναρίου ενώ στη συνέχεια ο προπονητής της SKODA ΞΑΝΘΗ ανέλυσε την φιλοσοφία του σε θέματα του ποδοσφαίρου και ιδιαίτερα της προπονητικής.
Στην συνέχεια δέχθηκε ερωτήσεις και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε σε ένα ευχάριστο κλίμα στο οποίο οι προπονητές από όλη τη Βόρειο Ελλάδα που έδωσαν το παρών τους, είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για θέματα ποδοσφαίρου.













αθλητική ψυχολογία

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ