Καλως ήλθατε στην ιστοσελίδα του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΘΡΑΚΗΣ

Ο Προπονητής πρέπει να μοιράζεται την επαγγελματική του γνώση με τους συναδέλφους του, ειδικά με τη νεότερη γενιά και ειδικότερα όταν καλείται να το πράξει (π.χ. επαγγελματικές διασκέψεις, συγγραφή άρθρων,δημοσίευση στη σελίδα του συνδέσμου,κ.λπ.).
Εδώ μπορείτε να βρείτε γενικά και ειδικά θέματα που αφορούν τον προπονητή, να ενημερωθείτε για τα νέα της Ο.Π.Π.Ε. και τις δραστηριότητες του συνδέσμου μας.


ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ !!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Σ.Π.Π. Ξάνθης ενημερώνει τα μέλη του ότι, έχει παραδoθεί προσωπικώς από τον πρόεδρο του συνδέσμου μας στον πρόεδρο και στον γραμματέα της Ε.Π.Σ. Ξάνθης, ονομαστική κατάσταση των ενεργών μελών μας και αιτούμαστε να τηρηθούν τα προβλεπόμενα από την Ε.Π.Ο και την UEFA για την πρόσληψη των προπονητών.
Αναλυτικά η επιστολή με ημερομηνία παράδοσης 8/06/2016 :

Προς το Δ.Σ της Ε.Π.Σ Ξάνθης

Κύριε πρόεδρε,

Σας παραδίδουμε την κατάσταση των ενεργών και πτυχιούχων προπονητών ποδοσφαίρου Ξάνθης, οι οποίοι έχουν προβεί σε αναθεώρηση ταυτότητας. Πρακαλούμε να προχωρήσετε με νόμιμες ενέργειες ώστε ο κάθε πτυχιούχος προπονητής να μπορεί να εργαστεί στην κατηγορία ''σούπερ έξτρα''                   (α΄ κατηγορία) έτσι ώστε να γίνει πράξη ο κανονισμός της Ε.Π.Ο. Για να αποφύγουμε δανεισμό πτυχίων παρακαλούμε, σε συνεργασία με την διαιτησία, να γίνεται ταυτοπροσωπία πριν την έναρξη του αγώνα, ειδάλλως να γίνεται ενημέρωση του συνδέσμου μας. Θέλουμε την καλή και σωστή συνεργασία για καλύτερη λειτουργία του πρωταθλήματος.


21/07/2016
Γραφείο Τύπου Σ.Π.Π. Ξάνθης 


αθλητική ψυχολογία