Καλως ήλθατε στην ιστοσελίδα του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΘΡΑΚΗΣ

Ο Προπονητής πρέπει να μοιράζεται την επαγγελματική του γνώση με τους συναδέλφους του, ειδικά με τη νεότερη γενιά και ειδικότερα όταν καλείται να το πράξει (π.χ. επαγγελματικές διασκέψεις, συγγραφή άρθρων,δημοσίευση στη σελίδα του συνδέσμου,κ.λπ.).
Εδώ μπορείτε να βρείτε γενικά και ειδικά θέματα που αφορούν τον προπονητή, να ενημερωθείτε για τα νέα της Ο.Π.Π.Ε. και τις δραστηριότητες του συνδέσμου μας.


ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ !!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενημέρωση - πρόταση του Σ.Π.Π Ξάνθης προς τις διοικήσεις των σωματίων της Ε.Π.Σ Ξάνθης:

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ξάνθης στα πλαίσια της αμοιβαίας συνεργασίας που έχει και θα πρέπει να έχει με την Ε.Π.Σ Ξ., σε θέματα που αφορούν την ομαλή διεξαγωγή των προταθλημάτων, ενημερώνει - προτείνει για την έναρξη της καινούργιας ποδοσφαιρικής χρονιάς 2016-17 τα εξής:

Α)Eνημερώνει ότι εχει παραδοθεί στις 8/06/2016, λίστα με τα ονόματα των ενεργών πτυχιούχων προπονητών μελών μας στο Δ.Σ της Ε.Π.Σ Ξάνθης.
Β) Την λίστα με τους προπονητές μέλη του συνδέσμου μας καθώς και τα τηλέφωνα τους μπορείτε να τα βρείτε στην ιστοσελίδα μας... www.sppthrakhs.blogspot.com
Γ) Σας καλούμε για την στελέχωση του προπονητικού σας επιτελείου, να απευθυνθείτε στους
πτυχιούχους προπονητές μέλη του συνδέσμου μας για να βοηθήσουμε όλοι μαζί στην αναβάθμιση του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου. Ιδιαίτερα αναφέρουμε την υποχρέωση των σωματείων της πρώτης κατηγορίας να προσλαμβάνουν για την θέση του προπονητή , διπλωματούχους προπονητές μέλη των Συνδέσμων Προπονητών Ποδοσφαίρου.
21/07/2016
Γραφείο Τύπου Σ.Π.Π. Ξάνθης
 


αθλητική ψυχολογία